About us

Ons verhaal, of eigenlijk mijn verhaal. Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt en nieuwsgierig bent naar het gezicht en het verhaal achter CHEWY STUFF and more… 

Ik ben Evita, 29 jaar en ik woon samen met mijn vriend en kindjes in Made (vlakbij Breda). Toen onze zoon Fedde is geboren (in 2017) kreeg ik van mijn beste vriendin een cadeaupakket met o.a. een speenkoordje met zijn naam. Ik vond dit fantastisch want wij zijn zo enorm trots op zijn naam en cadeautjes met zijn naam vielen dus erg goed in de smaak. Helaas ben ik zijn speenkoordje verloren want spullen naast de kinderwagen gooien is dan ook een erg leuk spelletje. Dus hup ik bestelde meteen een nieuw speenkoordje.

Aan het einde van 2020 en begin 2021 was ik vervolgens zwanger van onze dochter en babyshoppen ging niet want… Corona. Ik baalde hier enorm van maar hé we moeten zelf de slingers ophangen toch? De webshop waar ik het speenkoordje van Fedde had gekocht was er helaas ook niet meer. Ik ging in contact met de eigenaresse van de webshop en vroeg haar of ik misschien zelf ook een speenkoordje kon maken voor onze dochter. Ze gaf aan dat ik dat zeker kon. Ze gaf me tips en stuurde wat kralen naar mij op, bedankt nog lieve Hanneke! 

Ik zat lekker in mijn zwangerschapsverlof te freubelen totdat ik doorhad dat het niet normaal was dat je kindje 10 speenkoorden en 8 bijtringen had. En zo werd CHEWY STUFF and more… geboren. 

In Oktober 2021 schreef ik mijn bedrijf in bij de KVK en breidde ik ook uit. Naast Instagram en Facebook ging ik mijn artikelen ook verkopen bij een verkooppunt. Eerst bij een babyspa en later ook bij conceptstore LOTS by hair id in Raamsdonksveer. 

Beetje bij beetje weten klanten mij steeds vaker te vinden, hier ben ik enorm dankbaar voor en enorm trots op! 

Ik geniet enorm van het klantcontact en klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Echter kost het klantcontact nu zoveel tijd door de hoeveelheid bestellingen dat mijn bedrijf nog meer is gegroeid en ik dus hierbij mijn webshop lanceer! 

Heb je vragen, heb je een speciaal verzoek of is er iets niet naar wens? Schroom niet en neem contact op via het contactformulier of via Instagram. Ik help je graag.

Dit is mijn verhaal, het ontstaan van CHEWY STUFF and more… Waar ik enorm trots op ben en erg dankbaar voor ben. Never forget:

When you buy from a small business an actual person does a little happy dance!